Pega

Typen aanhangwagens

AANHANGWAGENS & BOOTTRAILERS BARENDRECHT

Bij PEGA in Barendrecht kunnen bedrijven en particulieren terecht voor alles op het gebied van aanhangers en boottrailers. Onze totaalservice is gericht op verkoop, verhuur, keuringen, onderhoud, reparaties en speciaalbouw. Dankzij onze snelle en vakkundige service zijn wij de vertrouwde leverancier voor iedereen in de regio Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht en omstreken. 

PEGA IS DEALER VAN HAPERT AANHANGERS

PEGA is ook het adres voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen. Wij zijn namelijk trotse dealer van dit toonaangevende merk. Het assortiment aanhangwagens van HAPERT is zeer divers. Dit topmerk bouwt onder andere robuuste bakwagens, plateauwagens, multifunctionele kippers, speciale autoambulances, compacte bagagewagens, professionele marktwagens, verkoopwagens en koelwagens.

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment aanhangers van HAPERT.

BAKWAGENS

De bakwagens van HAPERT zijn perfect inzetbaar voor het transporteren van los gestort materiaal, zoals bouwafval, tuinafval, hout, zand, grond en bouwmaterialen. Deze bakwagen is leverbaar met enkelas of dubbelas en een bruto laadvermogen tot maximaal 3.500 kg.

PLATEAUWAGENS

HAPERT plateauwagens beschikken over een groter laadoppervlakte dan de bakwagens. De laadvloer bevindt zich namelijk boven de wielen en de wanden zijn gemakkelijk neerklapbaar.

KIPPER AANHANGWAGENS

Kippers kunnen elke lading gemakkelijk laden en lossen. Deze aanhangwagens worden voornamelijk ingezet voor het vervoeren van afval, puin, zand en grond. De kipper aanhangwagen van HAPERT is leverbaar met enkelas, tandemas of tridemas. Daarnaast kunt u kiezen voor een achterwaarts of driezijdig kippende aanhanger.

AUTOAMBULANCES

HAPERT bouwt ook speciale autoambulances voor het veilig vervoeren van machines, auto’s en andere voertuigen. Deze specifieke aanhangwagen is verkrijgbaar als niet-kantelbare of kantelbare oprijwagen.

BAGAGEWAGENS EN OVERIGE GESLOTEN AANHANGWAGENS

PEGA levert daarnaast ook alle gesloten aanhangwagens van HAPERT, waaronder kleine bagagewagens, verkoopwagens, marktwagens, reclamewagens en koelwagens. Met een gesloten aanhanger kunt u erop vertrouwen dat elke waardevolle vracht snel, droog en ongeschonden de plaats van bestemming bereikt. 

UITGEBREID ASSORTIMENT BOOTTRAILERS

Wij leveren niet alleen aanhangers van HAPERT, maar ook een zeer uitgebreid assortiment professionele boottrailers. Juist vanwege het brede aanbod is PEGA een begrip in de regio Barendrecht, Rotterdam en ver daarbuiten. Wilt u graag persoonlijk advies over de best passende aanhangwagen of boottrailer? Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Middelweg 5 in Barendrecht. Onze adviseurs informeren u graag over het actuele assortiment aanhangwagens en trailers.