Pega

Lease

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGWAGEN LEASEN IN OMGEVING ROTTERDAM

Pega Aanhangwagens is de HAPERT Official-Dealer van Barendrecht en omgeving. HAPERT Aanhangwagens produceert de sterkste aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Alle aanhangers van dit merk kunt u bij Pega kopen. Onze vestiging ligt iets ten zuiden van Rotterdam in de plaats Barendrecht. Naast de gemeente Barendrecht zijn wij ook verantwoordelijk voor de gemeentes: Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Wilt u meer informatie omtrent het leasen van een aanhanger? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op via: 0313-651834.

AANHANGER LEASEN BIJ PEGA AANHANGWAGENS

Heeft u niet voldoende financiële ruimte om een aanhangwagen te kopen? Lease dan een aanhanger bij PEGA. Bij ons in Barendrecht kunt u al een aanhangwagen leasen vanaf €45,- per maand. Daarnaast kunt u de leasetermijn bepalen. De minimale leasetermijn is 24 maanden en maximaal 72 maanden. Het minimale te leasen bedrag is €2.500 exclusief BTW. Voor meer informatie over lease kunt u contact met ons opnemen.

VOORDELEN VAN AANHANGWAGEN LEASE

  • Vast laag bedrag per maand
  • U bepaald de lease termijn
  • U bent direct economisch eigenaar van de aanhanger
  • Inruil van uw oude aanhangwagen mogelijk
  • Aanbetaling mogelijk
  • U houdt financiële ruimte over voor overige investeringen

TYPE LEASE AANHANGWAGENS

Dankzij ons Official-Dealer partnerschap met HAPERT kunt u bij ons alle aanhangwagens van dit merk leasen.

GESLOTEN AANHANGER LEASEN

Een bloemenwagen, verkoopwagen, koelwagen, marktwagen, bagagewagen of een ander soort dichte aanhanger leasen? Wij hebben een ruim assortiment te leasen gesloten aanhangwagens. Neem voor meer informatie contact met ons op.

OPEN AANHANGER LEASEN

Alle open aanhangwagens van het merk HAPERT kunt u bij ons leasen. Dus bent u op zoek naar een plateauwagen of bakwagen. Kom dan langs in onze vestiging in Barendrecht of neem contact met ons op.

TRANSPORTER LEASEN

De meest robuuste machinetransporter, autoambulance en motortrailer vindt u bij PEGA. Lease deze transporters voor een vast laag bedrag per maand.

KIPPER LEASEN

Voordelig een 3-zijdige kipper of achterwaartse kipper leasen? Kom langs in onze showroom in Barendrecht of neem contact met ons op. Wij hebben altijd een aantal kiep-aanhangers op voorraad staan.