Pega

Aanhangwagens

HAPERT AANHANGWAGENS BIJ PEGA IN BARENDRECHT

PEGA is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop van aanhangers en boottrailers. In Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, bevindt zich onze showroom en werkplaats met magazijn. Hier vindt u uitsluitend topkwaliteit aanhangwagens en trailers. Wij zijn namelijk dealer van diverse kwaliteitsmerken, waaronder HAPERT. Dit merk staat bekend om de meest betrouwbare aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg.

PEGA levert elke aanhangwagen van HAPERT en verzorgt daarnaast ook service, garantie en reparatie van alle modellen. Kortom: zowel bedrijven als particulieren uit de regio Rotterdam en omstreken kunnen bij ons in Barendrecht terecht voor alles op het gebied van HAPERT aanhangers.

AANBOD VAN OPEN EN GESLOTEN AANHANGERS

Het assortiment van HAPERT bestaat uit onder andere kipper aanhangwagens, bakwagens, plateauwagens, autoambulances, bagagewagens en koelwagens. Zowel de open als gesloten aanhangers zijn de sterkste in hun soort. Of u nu met een aanhangwagen producten droog en veilig wilt vervoeren, tuinafval en materialen gemakkelijk wilt transporteren, voertuigen of machines wilt verplaatsen, of een extra transportmiddel voor uw onderneming zoekt; PEGA heeft altijd de best passende HAPERT aanhanger voor uw specifieke transportvraag, ongeacht of dat nu voor privé of zakelijke doeleinden is. Dat is ook de reden waarom wij niet alleen ondernemers en consumenten binnen de omgeving Barendrecht bedienen, maar ook in de regio Rotterdam en ver daarbuiten actief zijn.

ASSORTIMENT BOOTTRAILERS

Vanuit de vestiging in Barendrecht leveren we daarnaast ook boottrailers voor alle takken van watersport. Niet alleen op het gebied van aanhangwagens, maar ook wat betreft trailers gaan we uitsluitend voor de beste kwaliteit. Daarom is PEGA in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde leverancier van trailers voor alle soorten boten. Van zeilboten, motorboten, sloepen en opblaasboten, tot waterscooters, kano’s, catamarans en nog veel meer. Bij PEGA in Barendrecht vindt u gegarandeerd de juiste trailer voor uw boot.

AANHANGWAGEN SERVICE VOOR DE REGIO ROTTERDAM

Naast de verkoop van aanhangwagens en boottrailers bestaat het serviceaanbod van PEGA uit:

‣ Onderhoud, keuringen en reparaties

‣ Speciaalbouw

Dus bent u op zoek naar een totaalleverancier in de regio Barendrecht, waar u meer dan alleen een topkwaliteit aanhangwagen of trailer kunt kopen? Dan bent u bij PEGA aan het beste adres!