Pega

Aanhangwagen kopen

DUURZAME AANHANGER KOPEN? DAT KAN BIJ PEGA!

Zowel bedrijven als particulieren uit de regio Rotterdam kiezen PEGA voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen. De reden hiervoor is dat wij de sterkste en duurzaamste aanhangwagens verkopen. En dat doen we altijd tegen de scherpste prijs. Niet voor niets staat PEGA in Barendrecht en omstreken al vele jaren bekend als de specialist in topkwaliteit aanhangers.

VERKOOP VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Voor de regio Barendrecht en omstreken zij wij dé dealer van HAPERT aanhangwagens. Van dit topmerk hebben wij elk type aanhanger te koop staan. Of u nu een plateauwagen, bakwagen, kipper, autoambulance of gesloten aanhangwagen wilt aanschaffen; PEGA heeft altijd een passend HAPERT-model voor u in de aanbieding.

AANHANGER-ONDERDELEN KOPEN

Heeft u specifieke onderdelen nodig, omdat u zelf een onderhoudsbeurt of reparatie gaat uitvoeren? Ook dan kan PEGA u snel van dienst zijn. Bij ons op de vestiging in Barendrecht kunt u alle gangbare service-onderdelen voor uw aanhangwagen kopen.

AANHANGWAGEN HUREN VOOR DE REGIO BARENDRECHT?

Komt u uit de regio Rotterdam en wilt u eenmalig een aanhanger voor de vakantie huren, in plaats van kopen? PEGA heeft twee soorten bagagewagens in de verhuur staan. Huur bijvoorbeeld een bagagewagen inclusief fietsendrager. Bij ons profiteert u altijd van de scherpste prijzen en flexibele huuropties.

Goedkoop een aanhanger huren voor de regio Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht of Dordrecht? Reserveer hier direct de gewenste bagagewagen. 

PEGA HEEFT OOK BOOTTRAILERS TE KOOP STAAN

Ook voor het kopen van een boottrailer hoeft u niet meer verder te zoeken. PEGA levert kwalitatief de beste boottrailers met een bruto laadvermogen tot maximaal 3.500 kg. In de showroom in Barendrecht hebben wij uiteenlopende trailers te koop staan, zoals modellen voor het transporteren van motorboten, zeilboten, sloepen, opblaasboten, waterskiboten, kano’s, kajaks, catamarans en jetski’s. Wat voor type boot u ook wilt vervoeren; bij PEGA vindt u gegarandeerd de best passende boottrailer.